Ryžiais ir žuvimi įdaryti pomidorai

Ryžiais ir žuvimi įdaryti pomidorai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pradėkite nuo ingredientų sąrašo ir instrukcijų žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • pomidorai: 4 dideli
  • konservuotas tunas: 1 skardine
  • salierai: 2 stiebai
  • ryžiai: 2 šaukštai
  • svogūnai: 1
  • česnakas: 2 skiltelės
  • pomidorų tyrė: 1 šaukštas
  • cukrus: 1 šaukštelis
  • petražolės
  • druska
  • malti juodieji pipirai
  • salotų lapai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia ryžius išvirkime. Šakute sutrinkime tuną bei sumaišykime su ryžiais.
  • Tada nuplaukime pomidorus, nupjaukime viršų, šaukštu išskobkime minkštimą. Minkštimą supjaustykime gabalėliais. Smulkiai supjaustykime svogūnus bei česnakus.
  • Tuomet supjaustytas daržoves sumaišykime, sudėkime į puodą kartu su pomidorų minkštimu bei tyre. Įpilkime pusę stiklinės vandens, įberkime cukraus, išmaišykime, užkaiskime ant nedidelės liepsnos. Troškinkime pamaišydami maždaug – 20 minučių. Įberkime druskos ir pipirų pagal skonį, nukaiskime.
  • Po to prikimškime pomidorus turimos masės, apliekime padažu.
  • Galiausiai sudėkime pomidorus į kepimo skardą, kepkime 20 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.

Pabaigai…

Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating