Ryžių košė

Ryžių košė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei mėgstate sočius ir skanius pusryčius, ši košė kaip tik Jums! Skani, puri, soti ir suteikianti energijos! Siūlome pasigaminti!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 50 g virtų ryžių
  • 200 ml pieno
  • 100 ml vandens
  • Šiek tiek druskos, cukraus ir sviesto

Gaminimo eiga
 

  • Išvirtus ryžius suberti į puodą, užpilti pienu ir vandeniu, suberti cukrų ir druską. Išmaišyti.
  • Palaukti, kol pienas užvirs, tuomet ugnį sumažinti, nuolat pamaišant virti apie 10-15 min.
  • Įdėti gabalėlį sviesto, jei norite smulkesnių ryžių grūdelių, košė galite pertrinti.
  • Palikti šiek tiek, kad išbrinktų.
  • Štai ir viskas, skanaus!

Pabaigai…

Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Grūdų patiekalai, Košės, Patiekalai pusryčiams, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating