
Ryžių košė
Jei mėgstate sočius ir skanius pusryčius, ši košė kaip tik Jums! Skani, puri, soti ir suteikianti energijos! Siūlome pasigaminti!
Ingredientai
- 50 g virtų ryžių
- 200 ml pieno
- 100 ml vandens
- Šiek tiek druskos, cukraus ir sviesto
Gaminimo eiga
- Išvirtus ryžius suberti į puodą, užpilti pienu ir vandeniu, suberti cukrų ir druską. Išmaišyti.
- Palaukti, kol pienas užvirs, tuomet ugnį sumažinti, nuolat pamaišant virti apie 10-15 min.
- Įdėti gabalėlį sviesto, jei norite smulkesnių ryžių grūdelių, košė galite pertrinti.
- Palikti šiek tiek, kad išbrinktų.
- Štai ir viskas, skanaus!
Pabaigai…
Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.