Ryžių kotletai su sūriu ir garstyčiomis

Ryžių kotletai su sūriu ir garstyčiomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mano receptas aprašytas žemiau. Jei turite pastabų, būtinai palikite komentarą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 55g sviesto
  • svogūnų laiškų
  • 350g ryžių
  • 1l vištienos sultinio
  • 2 kiaušiniai
  • 75g fermentinio sūrio
  • 1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
  • 84g šviežios duonos trupinių
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 2 šaukštų smulkintų petražolių
  • druskos, pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Keptuvėje įkaitinti sviestą, pakepinti smulkintus svogūnų laiškus, suberti ryžius, gerai išmaišyti, įpilti šiek tiek sultinio, kai jis susigers, įpilti dar šiek tiek, kol supilsite visą sultinį, tada ryžius palikite atvėsti. Į atvėsusius ryžius sudėkite tarkuotą sūrį, garstyčias, petražoles, duonos trupinius, įmuškite kiaurinius, pagardinkite prieskoniais. Iš paruoštos masės padarykite kotletų. juos sudėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepkite apie in iš kiekvienos pusės, kol įgaus gražią auksinę spalvą. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Pabaigai…

Apsvarstykite ne tik skonį, bet ir tekstūrą gamindami.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating