Salotos prie alaus

Salotos prie alaus

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • mažos vytintos dešrelės: 200 gramų
  • “Džiugo” sūris: 100 gramų
  • virti žirneliai: 100 gramų
  • alyvuogių aliejus
  • majonezas
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia dešreles supjaustykime griežinėliais. Sūrį sulaužykime. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplaukime šaltu vandeniu. Leiskime vandeniui visiškai nuvarvėti. Tuomet sumaišykime visus ingredientus. Gardinkime druska ir pipirais pagal skonį. Pusę salotų galime patiekti su aliejumi, kitą pusę – su majonezu. Kaip jau kam skaniau! Valgom!:)

Pabaigai…

Maisto gaminimas kitiems yra puikus būdas parodyti rūpestį ir dėkingumą.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai prie alaus
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating