Šalta granatų arbata

Šalta granatų arbata

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas su granatomis sukuria nuostabią spalvą ir vienodai nuostabų skonį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 puodeliai verdančio vandens
  • 4 puodeliai obuolių sulčių
  • 6 spanguolių, aviečių ir braškių arbatos maišeliai
  • 1 granata
  • ledo kubelių

Gaminimo eiga
 

  • Sudėkite arbatos maišelius į dideliame ąsotyje ir užpilkite verdančiu vandeniu. Leiskite pamirkti apie minutes. Išimkite ir išmeskite arbatos maišelius. Leiskite atvėsti.
  • Perpjaukite granatą į dvi dalis. Su mediniu šaukštu spauskite sultis iš granatos sėklų. Išspaustas sėklas ir sultis supilkite į arbatą paruoštą prieš tai. Supilkite obuolių sultis ir padėkite į šaldytuvą atšalti.
  • Paruoštą arbatą gerkite su ledukais.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Arbatos, Greitai pagaminami, Nealkoholiniai gėrimai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating