Šalta granatų arbata
Šis receptas su granatomis sukuria nuostabią spalvą ir vienodai nuostabų skonį.
Ingredientai
- 4 puodeliai verdančio vandens
- 4 puodeliai obuolių sulčių
- 6 spanguolių, aviečių ir braškių arbatos maišeliai
- 1 granata
- ledo kubelių
Gaminimo eiga
- Sudėkite arbatos maišelius į dideliame ąsotyje ir užpilkite verdančiu vandeniu. Leiskite pamirkti apie minutes. Išimkite ir išmeskite arbatos maišelius. Leiskite atvėsti.
- Perpjaukite granatą į dvi dalis. Su mediniu šaukštu spauskite sultis iš granatos sėklų. Išspaustas sėklas ir sultis supilkite į arbatą paruoštą prieš tai. Supilkite obuolių sultis ir padėkite į šaldytuvą atšalti.
- Paruoštą arbatą gerkite su ledukais.
Pabaigai…
Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.