Sausainių tortas

Sausainių tortas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo procesas ir ingredientai nurodyti žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • sviestas: 180 gramų
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinis šaukštelis
  • paprasti sausainiai: 3 pakeliai (po 180 gramų)
  • cukrus: 1 stiklinė
  • varškė: 500 gramų
  • pieniškas šokoladas: 2 (200 gramų)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sviestą, cukrų, vanilinį cukrų bei varškę gerai sutriname iki vientisos masės. Jeigu varškė yra per šiek tiek per sausa, galime į ją įdėti truputį grietinės.
  • Toliau ant lentelės sudedame pirmą eilę sausainių, ant jų užtepame varškės masę, tada vėl dedame eilę sausainių. Viršutinis sluoksnis turi būti varškės, kad lengviau būtų papuošti.
  • Galiausiai ištirpiname šokoladą bei juo puošiame torto viršų bei šonus. Dedame į šaldytuvą, kad sustingtų. P.S. Kad tortas nesigautų labai sausas, galime sausainius sulaistyti pienu. Paprasta ir labai skanu. Ragaujam!

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.
Recepto raktažodžiai Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating