Sausainiukai per mėsmalę

Sausainiukai per mėsmalę

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminti šį patiekalą rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 sviesto
  • 2 tryniai
  • 1 st. cukraus
  • 1 v.š. grietinės
  • 2 v.š. majonezo
  • 1 š. kepimo miltelių
  • miltų, tiek, kad tešla gerai susiminkytų į gabalą.

Gaminimo eiga
 

  • Sviestą ištirpinti, atvėsinti. Trynius ištrinti su puse cukraus, grietinę ir majonezą sudėti į trynius, supilti sviestą, likusį cukrų, ir berti miltus. Minkyti kol nelips prie rankų, suformuoti rutulį, dėti į šaldytuvą val. Aš, kaip visada, padalinau tešlą ir į pusę dėjau kakavos. Išsitraukti mėsmalę, primontuoti formelę ir sukti, sukti, sukti…
  • Kepti įkaitintoje iki laipsnių temperatūros orkaitėje, kol gražiai lengvai paruduos.

Pabaigai…

Visada plaukite rankas ir dezinfekuokite paviršius, kad išlaikytumėte higieną.
Recepto raktažodžiai Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating