Savaitgalio Broilerių Burgeris

Savaitgalio Broilerių Burgeris

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Po sunkios treniruotės norisi kažko skanaus ir greito. Šis broilerių burgeris, su majonezo, garstyčių ir česnako padažu, yra būtent tai, ko reikia. Mėsytė – savo broilerių, o visa kita, aišku, tiesiog klasika. Tai tikras hitas tiek savaitgalio pietums, tiek vakare po sunkių darbų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 600 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo keptuvė (Skirta kepti broilerių mėsai)
  • Maišymo indas (Padažui maišyti)
  • Mentelė (Mėsai apversti)
  • Peilis (Salotoms pjaustyti)

Ingredientai
  

  • 2 vnt Burgerių bandelės
  • 300 g Broilerių mėsa - Iš savo augintų vištų, galima naudoti bet kurią mėsos dalį
  • 50 g Majonezas
  • 20 g Garstyčios
  • 1 skiltelė Česnakas - Smulkiai sutrinti
  • 100 g Salotos lapai

Gaminimo eiga
 

  • Iškepti broilerių mėsą keptuvėje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
  • Sumaišyti majonezą, garstyčias ir smulkiai sutrintą česnaką. Šis padažas suteiks burgeriui ypatingo skonio.
  • Bandelės perpjauti per pusę ir šiek tiek paskrudinti keptuvėje arba orkaitėje.
  • Sudėti burgerį: ant apatinės bandelės dalies tepti padažą, dėti salotų lapus, keptą broilerį ir vėl padažą, uždėti viršutinę bandelės dalį.

Pabaigai…

Galima pridėti sūrio arba pomidorų griežinėlį pagal skonį. Jei norite aštresnio skonio, į padažą pridėkite šiek tiek čili pipirų.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 600kcalAngliavandeniai: 50gBaltymai: 40gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 120mgNatris: 800mgKalis: 300mgSkaidulos: 5gCukrus: 5gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Broilerių burgeris, Greitas maistas, Mėsainiai, Savaitgalio pietūs
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating