Silkė pataluose

Silkė pataluose

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visą informaciją apie receptą rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai, Pagrindinis patiekalas, Užkandžiai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • silkės file: 400 gramų
  • virtų burokėlių: 2-3
  • kiaušinių: 3
  • virtų bulvių: 2-3
  • virtų morkų: 1
  • svogūnų: 1
  • majonezo
  • maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia išvirkime bulves, morką, burokėlius bei kiaušinius (juos reikia virti kietai). Silkės filė pjaustykime juostelėmis, o svogūną susmulkinkime. Virtas bulves, morką, kiaušinius bei burokėlius supjaustykime kvadratėliais (į atskirus dubenėlius).
  • Tuomet didesnėje torto formos salotinėje ingredientus sluoksniuokime šitaip: burokėliai, majonezas, bulvės, morkos, majonezas (plonytis sluoksnis), kiaušinis, svogūnas ir silkė. Kiekvieną sluoksnį paspaudykime šaukštu, kad ingredientai gražiai susiglaustų. Paskaninkime druska ir pipirais (neprivaloma). Palikime pastovėti.
  • Galiausiai norėdami perkelti silkę pataluose ant lėkštės, uždenkime salotinės viršų lėkšte, prispauskime bei atsargiai apverskime.
  • Patarimas: silkė pataluose puoškime trupintu kiaušinio tryniu ir žalumynais. Skanaus!

Pabaigai…

Nebijokite išbandyti naujų technikų ar ingredientų.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su silke, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating