Silkės užkandelė

Silkės užkandelė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašyta. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • silkės file: 300 gramų
  • svogūnų: 1
  • kiaušinių: 2 (1 iš jų vafliams)
  • majonezo su krapais: 200 gramų
  • miltų: 1 stiklinės (vafliams)
  • vandens: 1 stiklinės (vafliams)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia silkę supjaustome labai smulkiai. O svogūnus supjaustome mažais kubeliais.
  • Tuomet vieną kiaušinį susmulkiname labai mažais kubeliais. Silkę, svogūnus bei kiaušinį labai gerai išmaišome. Pridedame majonezo. Vėl gerai išmaišome.
  • Galiausiai produktus vafliams gerai išmaišome. Kepame vaflinėje. Ant lėkštes išdėstome salotų lapus, o ant lapų dedame vaflius su silkės užtepėle. Skanaus;)

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki galimybė kūrybiškai išreikšti save.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su silke, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating