Skanūs Vermišeliai su Faršu ir Grietine

Skanūs Vermišeliai su Faršu ir Grietine

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiandien pas mus makaroniukų diena! Vermišelius išviriau, o tada, kad jie nebūtų tokie sulipę, dar ir nuploviau. Po to pakepiau juos kartu su faršu ir prieskoniais, sumaišiau viską į vieną, pridėjau grietinės ir, ohoho, koks skonis!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 600 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Katilas (Patiekalui užbaigti ir sumaišyti ingredientus)
  • Puodas (Vermišeliams virti)
  • Keptuvė (Faršui kepti)
  • Šaukštas (Ingredientams maišyti)

Ingredientai
  

  • 200 g Vermišeliai
  • 300 g Faršas - Geriausiai tinka kiaulienos
  • 100 g Grietinė
  • Prieskoniai - Pagal skonį (druska, pipirai, mėgstami žolelės)

Gaminimo eiga
 

  • Vermišelius išvirkite puode pagal pakuotės instrukcijas. Norint išvengti jų sulipimo, galima juos nuplauti šaltu vandeniu.
  • Keptuvėje pakepinkite faršą su prieskoniais, kol jis taps auksinės spalvos ir iškeps.
  • Katile sumaišykite išvirtus vermišelius ir iškeptą faršą. Įdėkite grietinę ir viską gerai išmaišykite.
  • Patiekite karštą, galima papuošti šviežiomis daržovėmis ar žalumynais.

Pabaigai…

Jei norite, galite pridėti svogūnų arba česnakų, kad patiekalas būtų aromatingesnis.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 600kcalAngliavandeniai: 60gBaltymai: 30gRiebalai: 30gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 100mgNatris: 500mgKalis: 400mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Faršas, Greitas maistas, Grietinė, Vermišeliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating