Sluoksniuotas persikų ir varškės pyragas

Sluoksniuotas persikų ir varškės pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ačiū, kad išbandėte mano receptą. Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos: 500 gramų (tinka ir mielinė, ir bemielė)
  • persikų džemo: 200 gramų
  • konservuotų persikų puselių: 1 indelis (ir šiek tiek skysčio nuo persikų)
  • varškės: 200 gramų
  • miltelinio cukraus: 3-4 valgomųjų šaukštų
  • maskarponės sūrio: 190 gramų
  • barstamosios karamelės: 1 žiupsnelio
  • apelsinų žievelių: 1 apelsino (arba citrinos sulčių)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia įkaitintoje orkaitėje iki laipsnių temperatūros maždaug minučių kepame sluoksniuotos tešlos lakštus, kol šie švelniai apskrus.
  • Tuo tarpu išsukame varškę su maskarponės sūriu, milteliniu cukrumi, pagardiname citrinų sultimis. Jei kremas per tirštas, galime šiek tiek įpilti konservuotų persikų sirupo.
  • Tešlos lakštus pertepame varške bei persikų džemu (pertepimai – varškės-maskarponės kremo, – persikų džemo).
  • Galiausiai pyrago viršų papuošiame konservuotu persiku bei barstoma karamele. Tikras skanumėlis. Skanaus!

Pabaigai…

Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.
Recepto raktažodžiai Pyragai, Varškės patiekalai, Varškės pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating