Sluoksniuotos tešlos bandelės su vaisiais

Sluoksniuotos tešlos bandelės su vaisiais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašiau čia. Jei turite kitų idėjų, maloniai kviečiu pasidalinti komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • šaldyta sluoksniutoa mielinė tešla lapeliais: 500 gramų
  • obuoliai: 1-2
  • kriaušės: 1-2
  • nektarinai: 1-2
  • miltinis cukrus: 2 arbatiniai šaukšteliai
  • vanilinis cukrus: 1 arbatinis šaukštelis

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia tešlą ištraukiame iš šaldiklio, atplėšiame maišelį bei jos lapelius po vieną sudedame ant kepimo popieriaus arba ant stalo.
  • Tuomet vaisius nuplauname, jei reikia, nulupame, išimame sėklas, supjaustome nedideliais kubeliais bei suberiame į dubenį. Užberiame vanilinį cukrų bei vieną šaukštelį miltinio cukraus, viską išmaišome.
  • Tada tešlos lapelius perpjauname pusiau – turėsime kvadratėlius. Peiliu padarome po keletą įpjovų šonuose, bet ne per visą kvadratėlį, antraip vaisių sultys išbėgs lauk.
  • Dabar į kvadratėlių vidurį dedame po šaukštą vaisių bei sulipdome krašuss. Kad geriau viskas suliptų, galime jas, taip pat bandelių viršų šiek tiek patepti kiaušinio plakiniu.
  • Kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol tešla ims pūstis bei rusvėti.
  • Galiausiai iškeptas bandeles pabarstome miltiniu cukrumi. Ragaujam. Puikiai tinka prie rytinės kavos puodelio.

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Recepto raktažodžiai Bandelės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating