
Šnicelis su keptomis bulvėmis ir kastiniu
Tai paprastas ir skanus patiekalas, kuriame derinamas šnicelis su keptomis bulvėmis, pagardintomis kastiniu, krapais, svogūnų laiškais ir marinuotu agurku. Šis receptas yra greitas būdas paruošti gardų ir sočią vakarienę.
Reikalingi Įrankiai
- Keptuvė (Šniceliui ir bulvėms kepti)
- Peilis (Bulvėms pjaustyti)
- Plokščias šaukštas (Kastiniui uždėti)
Ingredientai
Šnicelis
- 1 vnt Pirktinis šnicelis - Apkeptas keptuvėje iki auksinės spalvos
Keptos bulvės
- 2-3 vnt Bulvės - Virtos su lupena ir apkeptos keptuvėje
- 1 šaukštas Kastinys - Patiekiamas ant keptų bulvių
- 1 žiupsnelis Švieži krapai - Pabarstymui
- 2 vnt Svogūnų laiškai - Patiekiama šalia
- 1 vnt Marinuotas agurkas - Pjaustytas riekelėmis
Gaminimo eiga
- Šnicelį apkepti keptuvėje iki auksinės spalvos.
- Bulves išvirti su lupena, po to supjaustyti riekelėmis ir apkepti keptuvėje iki auksinės spalvos.
- Patiekti šnicelį su keptomis bulvėmis, ant bulvių uždėti kastinį ir pabarstyti šviežiais krapais. Šalia pridėti svogūnų laiškus ir marinuotą agurką.
Pabaigai…
Kastinį galite pakeisti kitu mėgstamu padažu, pvz., grietine su česnaku.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 30gBaltymai: 15gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 50mgNatris: 300mgKalis: 400mgSkaidulos: 3gCukrus: 2gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 20mg