Šnicelių piršteliai su citrina

Šnicelių piršteliai su citrina

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šnicelių piršteliai su citrina tai patiekalas skirtas jautienos mėgėjams. Šis patiekalas yra lengvai ir greitai paruošiamas, bei tikrai patiks jūsų šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 600g jautienos sprandinės
  • ½ puodelio miltų
  • 1 kiaušinis
  • ½ puodelio pieno
  • 1 citrina
  • 1 smulkiai supjaustyta česnako skiltelė
  • 1 ½ puodelio džiūvėsėlių
  • Alyvuogių alėjaus

Gaminimo eiga
 

  • Iš viršaus ir apačios ant jautienos uždėkite nelimpančio kepimo (arba kokio nors kito) popieriaus. Jautieną išmuškite kol jos ji padidės maždaug dvigubai. Išmuštą jautieną supjaustykite į juosteles.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį ir sumaišykite su pienu. Kitame dubenyje sumaišykite citriną, susmulkintą česnako skiltelę ir džiūvėsėlius.
  • Išvoliokite jautienos juosteles miltuose, tada pieno ir kiaušinio mišinyje ir galiausiai – džiūvėsėlių mišinyje.
  • Įpilkite aliejaus į keptuvę ir ją įkaitinkite iki vidutinės temperatūros. Šnicelius kepkite kol gražiai paruduos (apie 20 min.).
  • Patiekite su Jūsų vaikų mėgstamiausiomis virtomis daržovėmis, arba kol šniceliai dar karšti, užtarkuokite truputį sūrio ar pabarstykite smulkiai supjaustyto lieso kumpio.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating