Šokoladiniai mėtiniai medeliai
Žemiau rasite ingredientus ir gaminimo instrukcijas.
Ingredientai
- 2 puodeliai cukraus pudros
- ¼ arbatinio šaukštelio tartaro kremo
- 395g kondensuoto pieno
- ½ arbatinio šaukštelio pipirmėtės esencijos
- 3 ½ puodelio išdžiovinto kokoso
- 40g juodojo šokolado
Gaminimo eiga
- Į xcm kepimo indą įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į indą supilkite cukraus pudrą, kremą, kondensuotą pieną ir pipirmėtės esenciją bei viską išmaišykite.
- Pilkite kokosą po pusę puodelio kaskart gerai išmaišydami. Mišinį supilkite į indą ir palikite sustengti valandoms. Sustengusią plytelę išimkite iš indo.
- Naudokite m ilgio Kalėdinės eglės formą pjauti medeliams iš sustengusio mišinio.
- Papuošimui išlydykite šokoladą ir apliekite juo medelius.
Pabaigai…
Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.