Šokoladiniai mėtiniai medeliai

Šokoladiniai mėtiniai medeliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau rasite ingredientus ir gaminimo instrukcijas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 puodeliai cukraus pudros
  • ¼ arbatinio šaukštelio tartaro kremo
  • 395g kondensuoto pieno
  • ½ arbatinio šaukštelio pipirmėtės esencijos
  • 3 ½ puodelio išdžiovinto kokoso
  • 40g juodojo šokolado

Gaminimo eiga
 

  • Į xcm kepimo indą įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į indą supilkite cukraus pudrą, kremą, kondensuotą pieną ir pipirmėtės esenciją bei viską išmaišykite.
  • Pilkite kokosą po pusę puodelio kaskart gerai išmaišydami. Mišinį supilkite į indą ir palikite sustengti valandoms. Sustengusią plytelę išimkite iš indo.
  • Naudokite m ilgio Kalėdinės eglės formą pjauti medeliams iš sustengusio mišinio.
  • Papuošimui išlydykite šokoladą ir apliekite juo medelius.

Pabaigai…

Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Receptai su šokoladu, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating