Šokoladinis pyragas tirpstantis burnoje

Šokoladinis pyragas tirpstantis burnoje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Daugiau apie receptą rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • juodasis šokoladas: 200 gramų
  • sviestas: 180 gramų
  • cukrus: 200 gramų
  • kiaušiniai: 4m
  • miltai: 130 gramų
  • kepimo milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
  • kakavos milteliai: 30 gramų
  • riešutų kremas: 100 gramų

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje šokoladą ištirpinkime su sviestu. Tuomet įmuškime kiaušinius po vieną, įmaišykime cukrų, miltus, kepimo miltelius bei kakavą. Po to sukrėskime tešlą į keturkampę kepimo formą ( x cm), pradžioje ją išklokime kepimo popieriumi.
  • Toliau viršų aptepkime riešutų kremu, šakute nupieškime marmuro raštą. Kepkime pyragą maždaug minučių laipsnių temperatūroje. Galiausiai atvėsusį supjaustykite kvadratėliais ir tiekime ant stalo.

Pabaigai…

Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.
Recepto raktažodžiai Pyragai, Receptai su nuotraukomis, Receptai su šokoladu, Šokoladiniai pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating