Šokoladinis pyragas tirpstantis burnoje
Daugiau apie receptą rasite žemiau.
Ingredientai
- juodasis šokoladas: 200 gramų
- sviestas: 180 gramų
- cukrus: 200 gramų
- kiaušiniai: 4m
- miltai: 130 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
- kakavos milteliai: 30 gramų
- riešutų kremas: 100 gramų
Gaminimo eiga
- Pradžioje šokoladą ištirpinkime su sviestu. Tuomet įmuškime kiaušinius po vieną, įmaišykime cukrų, miltus, kepimo miltelius bei kakavą. Po to sukrėskime tešlą į keturkampę kepimo formą ( x cm), pradžioje ją išklokime kepimo popieriumi.
- Toliau viršų aptepkime riešutų kremu, šakute nupieškime marmuro raštą. Kepkime pyragą maždaug minučių laipsnių temperatūroje. Galiausiai atvėsusį supjaustykite kvadratėliais ir tiekime ant stalo.
Pabaigai…
Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.