
Šoninės ir parmezano blynai
Šie blynai patiks tiek mažiems, tiek dideliems.
Ingredientai
- 200 g šoninės
- 1 didelis svogūnas
- 2 kiaušiniai
- 1/3 stiklinės miltų
- 2 šaukštai aliejaus
- 1.5 puodelio parmezano sūrio
- Prieskoniai: druska, pipirai, žalumynai pagal skonį
- Graikiškas jogurtas
Gaminimo eiga
- Šoninę ir svogūną susmulkinti.
- Sutarkuoti arba susmulkinti parmezano sūrį
- Viską sudėti į vieną indą, įmušti kiaušinius, supilti miltus, prieskonius, viską gerai išmaišyti.
- Įkaitinti keptuvėje aliejų, dėti paruoštos blynų masės ir apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
- Patiekti su graikišku jogurtu.
Pabaigai…
Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.