Šoninės ir parmezano blynai

Šoninės ir parmezano blynai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie blynai patiks tiek mažiems, tiek dideliems.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g šoninės
  • 1 didelis svogūnas
  • 2 kiaušiniai
  • 1/3 stiklinės miltų
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1.5 puodelio parmezano sūrio
  • Prieskoniai: druska, pipirai, žalumynai pagal skonį
  • Graikiškas jogurtas

Gaminimo eiga
 

  • Šoninę ir svogūną susmulkinti.
  • Sutarkuoti arba susmulkinti parmezano sūrį
  • Viską sudėti į vieną indą, įmušti kiaušinius, supilti miltus, prieskonius, viską gerai išmaišyti.
  • Įkaitinti keptuvėje aliejų, dėti paruoštos blynų masės ir apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  • Patiekti su graikišku jogurtu.

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Blynai, Greitai pagaminami, Patiekalai iš šoninės, Patiekalai iš sūrio, Patiekalai šeimai, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating