Spagečiai su Bolonijos padažu

Spagečiai su Bolonijos padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Itin skanūs spagečiai su Bolonijos padažu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 3 porcijos

Ingredientai
  

  • Pora šaukštų aliejaus
  • 1 Morka,
  • 1 raudonoji paprika,
  • 1 Svogūnas,
  • 3 Česnako skiltelės,
  • 250g. Faršo (kiaulienos ir jautienos),
  • 4-5 Pievagrybiai,
  • 1 skardinė trintų pomidorų savo sultyse (200g),
  • 1 Spageti makaronų pakelis (400g),
  • Druskos, pipirų pagal skonį,
  • 1a.š. Džiovinto baziliko.

Gaminimo eiga
 

  • Morką, svogūną supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname aliejuje, kol svogūnai pagelsta ir tampa daug maž permatomi.
  • Sudedame susmulkintą česnaką ir pakepame.
  • Tada sudedame faršą ir kepame maišydami, įdedame druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Kai faršas su daržovėmis apkepa, sudedame pjaustytus pievagrybius ir trintus pomidorus, išmaišome ir įdedame baziliko ir troškinam apie 10-15 minučių.
  • Jei padažas per greitai tirštėja, įpilame šiek tiek vandens.
  • Kol padažas troškinasi, išverdame spageti ir pašlakstome aliejumi, kad nesuliptų.
  • Baigus troškinti padažą, išimame išvirusiusius spageti, sudedame į lėkštes ir užpilame padažo.

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Makaronai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating