Spagečiai su “Bottarga”

Spagečiai su “Bottarga”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šį patiekalą rasite, bene, kiekviename Favignanos restoranėlyje, o tuno ikrų visose tuno produktais prekiaujančiose parduotuvėlėse. Skonis maloniai sūrus, o patiekalas paprastas ir greitai pagaminamas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 ryšulėlis petražolių,
  • 400 g spagečių,
  • 80 g sviesto,
  • 4 šaukštai ikrų “Bottarga”,
  • druskos.

Gaminimo eiga
 

  • Petražoles nuplaukite, nusausinkite ir sukapokite. Spagečius virkite 8-10 minučių.
  • Keptuvėje įkaitinkite sviestą, sudėkite “Bottargą”, po to nuvarvintus spagečius.
  • Įmaišykite petražoles, pakratykite ir pabarstykite druska. Iškart patiekite pašildytose lėkštėse.
  • “Bottarga” – ore ir saulėje džiovinti jūrinių žuvų ikrai – tai iš Venecijos ir Sardinijos regionų kilęs patiekalas, tinkantis prie makaronų.

Pabaigai…

Maisto gamyba yra menas – nebijokite eksperimentuoti su skoniais ir technikomis.
Recepto raktažodžiai Jūros gėrybių patiekalai, Makaronai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating