Storapadė pica su vištiena

Storapadė pica su vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Informacija apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • kvietiniai miltai: 2 puodeliai
  • sausos mielės: 7 gramai
  • cukrus: 1 šaukštelis
  • druska: 1 šaukštelis
  • šiltas vanduo: 1/2 puodelio
  • vištienos filė be odelių: 100 gramų
  • trinti pomidorai be priedų
  • jūros druska su pipirais
  • vištienos prieskoniai
  • smulkiavaisiai pomidoriukai: keli
  • pievagrybiai: keli
  • trupinti pistacijų riešutai
  • smulkiai supjaustytas avokadas: truputėlis
  • šviežias parmezano sūris
  • raudonėliai (švieži arba džiovinti)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia puodelį miltų sumaišome su druska, per vidurį padarome nedidelę duobutę. Mieles sumaišome su cukrumi bei šiltu vandeniu, leidžiame pastovėti bent keletą minučių. Supilame mieles į tešlą, išsukame šakute, pridedame dar miltų (nuo pusės iki viso puodelio) nededame per daug – svarbiausia, kad tešla neliptų prie mūsų pirštų, tačiau nebūtų per kieta. Išminkome, paliekame valandai, kol iškils (masė turi padvigubėti).
  • Tuomet vištieną apvoliojame prieskoniuose bei apkepkame. Susmulkiname riešutus, pomidorus bei pievagrybius supjaustome „riekelėmis“.
  • Tada iškilusią tešlą iškočiojame į apskritimą, dedame ant miltais pabarstytos skardos, leidžiame dar pakilti kažkur minučių. Tuomet ištepame pomidorų padažu, pabarstome druska ir pipirais. Įkaitintoje orkaitėje kepame picos padą kažkur – minutes.
  • Galiausiai, ant iškepusio, kiek atvėsusio pado sudedame paukštieną, pievagrybius, avokadus, pomidorus, užbarstome riešutų, raudonėlio prieskonių. Ant viršaus užtarkuojame parmezano. Kepame karštoje orkaitėje kažkur – minučių.

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Picos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating