Sūrio kepsniukai

Sūrio kepsniukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nedelsdami pradėkite nuo ingredientų ir instrukcijų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • fermentinis sūris: 120 gramų (tarkuotas)
  • svogūnai: 1/2 (smulkiai supjaustykite)
  • džiūvesėliai: 90 gramų
  • manų kruopos: 25 gramai
  • kiaušiniai: 1 didelis arba 2 maži
  • čiobreliai: 1 arbatinis šaukštelis
  • garstyčios: 1 arbatinis šaukštelis
  • alyvuogių aliejus: 1 valgomasis šaukštas
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje viską, išskyrus aliejų, sudėkime į dubenį bei išmaišykime, vėliau išminkykime. Paskaninkime druska bei juodaisiais pipirais.
  • Tuoemt suformuokime aštuonis kepsnelius. Juos sudėkime į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Tada kepsnelius aptepkime aliejumi.
  • Galiausiai kepkime orkaitėje įkaitintoje iki laipsnių temperatūros maždaug minučių arba iki tol kol lengvai parus. Patiekime su skaniomis daržovėmis ir vienu arbatiniu šaukšteliu garstyčių.

Pabaigai…

Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Patiekalai su sūriu, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating