Sūrio kepsniukai
Nedelsdami pradėkite nuo ingredientų ir instrukcijų.
Ingredientai
- fermentinis sūris: 120 gramų (tarkuotas)
- svogūnai: 1/2 (smulkiai supjaustykite)
- džiūvesėliai: 90 gramų
- manų kruopos: 25 gramai
- kiaušiniai: 1 didelis arba 2 maži
- čiobreliai: 1 arbatinis šaukštelis
- garstyčios: 1 arbatinis šaukštelis
- alyvuogių aliejus: 1 valgomasis šaukštas
- druska
- pipirai
Gaminimo eiga
- Pradžioje viską, išskyrus aliejų, sudėkime į dubenį bei išmaišykime, vėliau išminkykime. Paskaninkime druska bei juodaisiais pipirais.
- Tuoemt suformuokime aštuonis kepsnelius. Juos sudėkime į skardą, išklotą kepimo popieriumi. Tada kepsnelius aptepkime aliejumi.
- Galiausiai kepkime orkaitėje įkaitintoje iki laipsnių temperatūros maždaug minučių arba iki tol kol lengvai parus. Patiekime su skaniomis daržovėmis ir vienu arbatiniu šaukšteliu garstyčių.
Pabaigai…
Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.