Sūrio vyniotinis

Sūrio vyniotinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašyta. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • mėgstamas fermentinis sūris: geriausia, kad būtų kuo mažiau skylučių
  • Pirmam įdarui:
  • žaliosios alyvuogės
  • Rama Creme Bonjour su žalumynais
  • Antram įdarui:
  • lydytas sūrelis be priedų
  • riešutai
  • džiovintos datulės

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia pasiruoškime įdarus. Į Rama griežinėliais pripjaustykime žaliųjų alyvuogių bei gerai išmaišykime. Pamirkykime datules, pasmulkinkime jas, pasmulkinkime riešutus.
  • Tuomet sūrį dėkime į švarų, sandarų polietileninį maišelį (labai gerai tinka maišeliai šaldymui) bei mirkykime pakankamai karštame, bet ne verdančiame, vandenyje, kad labai suminkštėtų (labai patogu naudoti dideliais griežiniais raikytą sūrį). Sūriui pradėjus “lydytis”, dėkime ant lentutės, iškočiokime “blyną”, jei kočiojame per maišelį – jis išeina gražios keturkampės formos.
  • Po to maišelį atsargiai nuimkime bei ant viršaus tepkime turimą mišinį su alyvuogėmis, arba tepkime lydyto sūrelio juostą, ant jos dėliokime datules, riešutus bei sukime vyniotinį. Paruoštą vyniotinį vyniokime į polietileninę plėvelę, šaldytuve paslėkime bei palikime gerai atšalti. Vyniotinio susukimą reikėtų atlikti ganėtinai sparčiai, kad sūris nespėtų labai atvėsti. Skanaus:)

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su sūriu, Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus, Vieno kąsnio užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating