Sutirštintas kremas
Visa informacija apie šį receptą yra žemiau.
Ingredientai
- 1 puodelis plaktos grietinėlės
- 2 arbatiniai šaukšteliai pasukų
Gaminimo eiga
- Paruošiame kremą: Supilkite grietinėlę į mažą puodą, laikykite ant mažos ugnies, neužvirinkite visiškai (turi gautis drungna, šiek tiek šilta masė). Sudėkite pasukas ir sudėkite į stiklainį.
- Uždėkite dangti ant stiklinio indo, bet stipriai neužsukite. Padėkite indą šiltoje vietoje. Leiskite stovėti maždaug – valandas, kol pamatysite jog masė pradėjo tirštėti (masė turi atrodyti kaip jogurtas ar grietinė). Tuomet visą masę išmaišykite, vėl uždėkite dangtelį ir dar keturiom valandom padėkite atvėsti į šaldytuvą, jog kremas, būtų baigtas.
- Pastaba: Pirmame etape, būtinai neleiskite grietinėlei užvirti.
Pabaigai…
Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!