Tailandietiškos kiaulienos salotos

Tailandietiškos kiaulienos salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Viskas, ko reikia, pateikta žemiau. Gero gaminimo!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 šaukštas žemės riešutų aliejaus
  • 500g kiaulienos faršo
  • 1 arbatinis šaukštelis trinto česnako
  • 1 arbatinis šaukštelis trinto imbiero
  • 1 ilgas pjaustytas raudonasis čili pipiras
  • 1 laimas, smulkiai tarkuota žievelė, sultys
  • 1/4 puodelio žuvies padažo
  • 1 šaukštas sojų padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis baltojo cukraus
  • 250g ryžių
  • krūvelė kalendros, lapai nuskinti
  • krūvelė mėtos, lapai nuskinti
  • 2 šaukštai žemės riešutų
  • 2 salotų lapai, supjaustyti

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje. Faršą kepkite minutes, maišant išskirkite susidariusius gniužulus. Į kiaulieną sudėkite česnaką, imbierą, laimo žievelę, sultis, žuvies ir sojų padažą bei cukrų. Kepkite minutes kol taps aromatingas. Supilkite ryžius ir maišykite. Kepkite minutes.
  • Keptuvę pašalinkite nuo karščio. Įmaišykite kalendrą ir mėtą. Šaukštu įdėkite mišinį į dubenėlius. Ant viršaus pabarstykite žemės riešutų, likusios mėtos, kalendros. Patiekite su salotų lapais, laimo skiltelėmis.

Pabaigai…

Maisto gamyba yra menas – nebijokite eksperimentuoti su skoniais ir technikomis.
Recepto raktažodžiai Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating