Tortilijos su faršu

Tortilijos su faršu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, keiskite pagal savo poreikius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • tortilijos 6 vnt,
  • mėgstamo faršo 400 g,
  • 3 vnt pomidorų,
  • 2 vnt paprikų (žalią ir geltoną),
  • Nedidelė skardinė meksikietiško daržovių mišinio (kukurūzai, raudonosios pupelės, žirneliai),
  • svogūnų 1 vnt.,
  • česnakų 2 skiltelės,
  • pomidorų padažo 250 g (indelis meksikietiško pomidorų padažo „Taco“),
  • 1 žiupsnelis maltos mėsos prieskonių,
  • 1 žiupsnelis druskos,
  • 1 žiupsnelis juodųjų pipirų,
  • tarkuoto sūrio 50 g,
  • aliejaus 1 v. š.

Gaminimo eiga
 

  • Nulupame česnakus ir susmulkiname. Kepiname aliejuje kol švelniai pagels.
  • Sumaigome faršą su šakute, pabarstome maltos mėsos prieskoniais. Viską stumiame į keptuvę ir kepame ant mažos ugnies kol faršas patamsės.
  • Tuomet supilame gerai nuvarvintą daržovių mišinį, pomidorų padažą ir dar maždaug minutes pakaitiname, pagal savo skonį pasūdome ir pagardiname šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
  • Paprikas išvalome, supjaustome juostelėmis. Pomidorus nuplauname, supjaustome skiltelėmis.
  • Ant tortilijos papločių dedame po kelis šaukštus kepinto faršo, tada beriame smulkintų svogūnų, pomidorų gabalėlių, tarkuoto sūrio, bei išdėliojame skirtingų spalvų paprikų juosteles.
  • Tortilijas susukame voleliu ir maždaug kelioms minutėms, kad sušiltų ir išsilydytų sūris, pašauname į įkaitintą orkaitę. Tiekiame viską su bazilikų lapeliais. Skanaus!

Pabaigai…

Valykite paviršius darbo metu, kad išlaikytumėte tvarkingą ir efektyvią virtuvę.
Recepto raktažodžiai Patiekalai iš faršo, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating