Trapus obuolių pyragas

Trapus obuolių pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo eiga ir ingredientai aprašyti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 250 g sviesto
  • 10 šaukštų cukraus
  • 4 kiaušiniai
  • 3 stiklinės miltų
  • 600 g obuolių
  • cinamono šaukštelis

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sutarkuokime sviestą. Atskirkime kiaušinių trynius nuo baltymų. Sviestą, kiaušinius, šaukštus cukraus sumaišykime, suminkykime tešlą ir padėkime į kamerą valandai laiko atšalti.
  • Tuomet obuolius supjaustykime. Kiaušinio baltymus suplakime su likusiu cukrumi ir cinamonu.
  • Galiausiai tešlą tarkuokime su tarka sviestu pateptame kepimo inde. Truputį tešlos pasilikime užtarkuoti ant viršaus. Sutarkavę tešlą sudėkime obuoliukus, užpilkime suplaktais baltymais ir ant viršaus dar užtarkuokime šiek tiek tešlos. Kepkime iki laipsnių temperatūrios įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių. Ragaujame su visa šeima ar draugais!

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Kepiniai, Obuolių pyragai, Pyragai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating