Traškučiai iš avinžirnių

Traškučiai iš avinžirnių

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Taisyklingas dienos racionas susideda iš pusryčių, priešpiečių, pietų, pavakarių ir vakarienės. Priešpiečiai ir pavakariai? Hmn… Nežinote, ką pasirinkti, o traukia nesveikas maistas, traškučiai, saldumynai? Išbandykite sveikesnę alternatyvą – traškučius iš avinžirnių!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 250 g džiovintų avinžirnių
  • 1 šaukštas sviesto
  • Prieskoniai: česnakas, druska, pipirai (čili pipiras, paprika pagal skonį)

Gaminimo eiga
 

  • Mirkyti avinžirnius (puikus variantas juos mirkyti parą, todėl šiam užkandžiui reikia pasiruošti iš anksto).
  • Išlydyti sviestą ir supilti ant išmirkytų avinžirnių.
  • Suberti avinžirnius ant kepimo skardos su kepimo popieriumi.
  • Pagardinti prieskoniais.
  • Kepti 15-20 min. 180 laipsnių orkaitėje.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating