Traškūs vištienos gabaliukai

Traškūs vištienos gabaliukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa reikalinga informacija yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • vištienos filė be odelės: 400 gramų
  • aliejus: 250 mililitrų
  • vanduo
  • malti paprikos milteliai: 2 valgomieji šaukštai
  • aitrioji čili paprika: žiupsnelis
  • džiovinti raudonėliai: 1 šaukštas
  • džiovinti bazilikai: 1 šaukštas
  • džiovintas mairūnas: 1 šaukštas
  • česnakas: 1 arbatinis šaukštelis (smulkinto)
  • džiovinti svogūnai: 2 valgomieji šaukštai
  • malti juodieji pipirai: žiupsnelis
  • druska: geras žiupsnis
  • malti džiūvesėliai: 4-5 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia vištieną nuplaukime po vandeniu bei supjaustykime nedideliais kubeliais. Tada gilesnėje keptuvėje įkaitinkime aliejų (jo reikia daug).
  • Sumaišykime visus prieskonius, įskaitant druską, pipirus ir džiūvėsėlius. Mėsą pamirkykime vandenyje, tuomet apvoliokime paruoštame prieskonių ir džiūvėsėlių mišinyje.
  • Galiausiai dėkime apvoliotus gabalius į įkaitintą aliejų bei skrudinkime pavartydami. Jei aliejų būsime pakankamai įkaitinę, tai užtruks maždaug apie minutes.
  • Sudėkime iškeptus gabaliukus ant virtuvinio rankšluosčio, to reikia tam, kad susigertų nereikalingi riebalai. O dabar patiekime visiems valgyti!

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki galimybė kūrybiškai išreikšti save.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating