Triušienos befstogenas

Triušienos befstogenas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotraukoje kaip tik iš šių ingredientų, o žemiau rasite ir gaminimo eigos aprašymą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 400 g triušienos raumens;
  • 2-3 svogūnų;
  • svogūno laiškų;
  • 150 g. grietinės;
  • 1-2 v.š. pomidorų pastos;
  • 1 v.š. miltų; aliejaus;
  • druskos;
  • maltų pipirų;
  • krapų;
  • petražolių;
  • čili;
  • 200 g. ryžių.

Gaminimo eiga
 

  • Triušienos raumenį supjaustome maždaug cm storio juostelėmis. Mėsos griežinėlius pamušame ir dar kartą pasmulkiname juostelėmis. Triušienos išpjovos juosteles apvoliojame miltuose ir greitai apkepiname gerai įkaitintame aliejuje. Pabarstome druska, pipirais. Nulupame svogūnus, perskeliame pusiau ir supjaustome plonais griežinėliais, pakepiname aliejuje, kol suminkštėja. Į keptuvę ant pakepintų svogūnų suberiame miltus, (juos galite ištirpinti ne gausiame sultinyje) išmaišome, sudedame grietinę, pomidorų pastą, gerai išmaišome, įberiame druskos, pipirų ir čili. Jei padažas sutirštėjo, dar įpilame truputį karšto sultinio ar vandens ir pakaitiname, kol užverda.
  • Apkepintą triušienos befstrogeną (triušienos gabalėlius) sudedamas į padažą, išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname dar apie min. neužvirinant. Prieš patiekiant, triušienos befstrogeną pabarstome susmulkintomis petražolėmis, svogūno laiškais ir krapais. Triušienos befstrogeną į stalą paduodame su virtais ryžiais ir daržovių salotomis. Pirštelius laižysite.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating