Troškinys su vištiena

Troškinys su vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Atėjus šiltajam metų laikui ir gražiems bei saulėtiems orams norisi kažko lengvo, greito, sveiko ir skanaus. Šis troškinys puikus sveikas pasirinkimas pietų ar vakarienės stalui.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 400 g krūtinėlės file (galima gaminti ir iš nurinktų vištos blauzdelių)
  • 300 g žaliųjų žirnelių
  • 200 g morkų
  • 200 g virtų ryžių
  • Prieskoniai: česnakas, svogūnas, pipirai, druska ir kiti pagal skonį
  • Šiek tiek aliejaus troškinimui ir kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinti keptuvę, į ją įpilti aliejaus ir suberti susmulkintą vištienos file arba vištos blauzdeles.
  • Sutarkuoti morkas, nusunkti žaliuosius žirnelius, supjaustyti svogūną, česnaką.
  • Mėsytę troškinti tol, kol susidarys vištienos troškinys, o vištiena bus iškepta/ištroškinta.
  • Suberti sutarkuotas morkas, žirnelius, prieskonius, viską pamaišant dar patroškinti.
  • Galima patiekti ant virtų ryžių įsidėjus troškinio, arba virtus ryžius sumaišius su troškiniu keptuvėje.

Pabaigai…

Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.
Recepto raktažodžiai Daržovės, Daržovių patiekalai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating