Tuno ir pomidorų salotos
Šis patiekalas pagaminamas taip pat lengvai kaip ir atrodo. Gali būti patiektas ir kaip pagrindinis patiekalas ir kaip garnyras.
Ingredientai
- 2 indeliai vyšninių pomidorų, perpjautų perpus
- 1 mažas raudonas svogūnas, smulkiai supjaustytas
- 1 puodelis baziliko lapų
- 1/4 puodelio susmulkintų petražolių
- 425 g skardinė tuno aliejuje
- 2 šaukštai raudonojo vyno acto
- 1 šaukštelis Dižono arba kitokių garstyčių
Gaminimo eiga
- Sudėkite pomidorus, svogūnus, bazilikus ir petražoles į didelį dubenį.
- Išpilkite aliejų nuo tuno. Sumaišykite tuną su raudonojo vyno actu ir garstyčiomis.
- Sudėkite visą tuną į salotas. Taip pat sudėkite likusius ingredientus ir švelniai viską pamaišykite.
- Patarimas: Susukite pagamintas salotas į tortiliją. Apibarstykite skaniu sūriu. Susukite ir skrudinkite minutes. Gausis dar vienas labai skanus patiekalas!
Pabaigai…
Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.