Tuno salotos

Tuno salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasidalinkite savo patirtimi ir idėjomis komentaruose, jei gaminate kitaip.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500g nulupto, pjaustyto kubeliais moliūgo
  • 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
  • lapinės salotos
  • skardinė nusausintų, pjaustytų ketvirčiais burokėlių
  • 185g nusausinto tuno
  • 1 pjaustytas ilgasis agurkas
  • 100g trupinti fetos (arba ožkos sūrio)
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 šaukštas balzamiko acto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai klevų sirupo
  • 1 trinta česnako skiltelė
  • 1 avokadas (pasirinktinai)
  • sauja apvirtų, pjaustytų šparagų (pasirinktinai)

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių.
  • Į kepimo indą suberkite ir sumaišykite moliūgo ir šaukštą alyvuogių aliejaus. Kepkite – minučių kol suminkštės ir apskrus.
  • Dideliame dubenyje sumaišykite nuplautus ir nusausintus salotų lapus, burokėlius, tuno ir pjaustytą ilgąjį agurką.
  • Suberkite moliūgą ir fetos. Ąsotyje sumaišykite šaukštus alyvuogių aliejaus, šaukštą balzamiko acto, arbatinius šaukštelius klevų sirupo, česnako skiltelę trintą su šakute. Apšlakstykite salotas ir gerai išmaišykite.

Pabaigai…

Laikykite peilius aštrius, kad būtų saugu ir efektyvu dirbti virtuvėje.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Patiekalai su sūriu, Receptai su nuotraukomis, Salotos, Sveiki patiekalai, Tuno patiekalai, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating