Upėtakis, keptas sūrio padaže

Upėtakis, keptas sūrio padaže

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mėgstate žuvies patiekalus? Upėtakis, keptas sūrio padaže yra lengvai ir greitai paruošiamas. Šis patiekalas tikrai pradžiugins visą jūsų šeimą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • upėtakis: 200 g
  • miltai: 10 g
  • aliejus: 7 g
  • sūrelis “Milda”: 50 g
  • pievagrybiai: 15 g
  • svogūnai: 10 g
  • grietinėlė: 20 g

Gaminimo eiga
 

  • Išdarinėti upėtakį, išimti nugaros kaulą, įtrinti druska, pipirais, “Vegeta”, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje.
  • Padažui lydytą sūrelį sumaišyti su keptais svogūnais ir žaliais pievagrybiais. Gautą košelę praskiesti grietinėle.
  • Upėtakį su padažu troškinti apie 12 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su sūriu, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating