
Upėtakis, keptas sūrio padaže
Mėgstate žuvies patiekalus? Upėtakis, keptas sūrio padaže yra lengvai ir greitai paruošiamas. Šis patiekalas tikrai pradžiugins visą jūsų šeimą.
Ingredientai
- upėtakis: 200 g
- miltai: 10 g
- aliejus: 7 g
- sūrelis “Milda”: 50 g
- pievagrybiai: 15 g
- svogūnai: 10 g
- grietinėlė: 20 g
Gaminimo eiga
- Išdarinėti upėtakį, išimti nugaros kaulą, įtrinti druska, pipirais, “Vegeta”, apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje.
- Padažui lydytą sūrelį sumaišyti su keptais svogūnais ir žaliais pievagrybiais. Gautą košelę praskiesti grietinėle.
- Upėtakį su padažu troškinti apie 12 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Pabaigai…
Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.