Užkandėlės prie alaus

Užkandėlės prie alaus

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • bulvių traškučių: 100 gramų
  • kiaušinių: 2
  • brandinto sūrio: 100 gramų
  • česnakų: 1 skitelės
  • majonezo: 2 valgomųjų šaukštų
  • anakardžio riešutų: 50 gramų
  • maltų juodųjų pipirų: 1 žiupsnelio

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia riešutus paskrudiname keptuvėje.
  • Tuomet susmulkiname kiaušinius bei sutarkuojame sūrį. Į masę įberiame smulkintą česnaką bei skrudintus riešutus, pagardiname pipirais, išmaišome bei tepame masę ant traškučių (tinka ir skrudintos duonos riekelės, tortilijos ir pan.). Skanaus!

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus, Vieno kąsnio užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating