Užkandėlės prie alaus
Ingredientai ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Ingredientai
- bulvių traškučių: 100 gramų
- kiaušinių: 2
- brandinto sūrio: 100 gramų
- česnakų: 1 skitelės
- majonezo: 2 valgomųjų šaukštų
- anakardžio riešutų: 50 gramų
- maltų juodųjų pipirų: 1 žiupsnelio
Gaminimo eiga
- Pirmiausia riešutus paskrudiname keptuvėje.
- Tuomet susmulkiname kiaušinius bei sutarkuojame sūrį. Į masę įberiame smulkintą česnaką bei skrudintus riešutus, pagardiname pipirais, išmaišome bei tepame masę ant traškučių (tinka ir skrudintos duonos riekelės, tortilijos ir pan.). Skanaus!
Pabaigai…
Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.