Vanilinis obuolių pyragas

Vanilinis obuolių pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mano receptas aprašytas žemiau, bet jūsų patarimai taip pat laukiami komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Sviestas (250 g)
  • Cukrus (250 g)
  • Kiaušiniai (4 vnt.)
  • Miltai (250 g)
  • Kepimo milteliai (1 arbat. š.)
  • Druska (1 žiupsnelis)
  • Vanilė (1 vnt.) ankšties sėklų
  • Obuoliai (3 vnt.)
  • Cinamonas (1 arbat. š.)
  • Cukrus “Demerara”: (2 valg. š.)

Gaminimo eiga
 

  • Minkštą sviestą ir cukrų inde sukite mediniu šaukštu tol, kol masė taps puri ir pašviesės.
  • Sudėkite išplaktus kiaušinius, įsijokite miltus su kepimo milteliais, suberkite vanilės sėklas ir gerai išmaišykite.
  • Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą skardą ir išlyginkite. Ant viršaus gražiai sudėkite plonas nuluptų obuolių skilteles ir truputį įspauskite į tešlą.
  • Obuolius apibarstykite cukrumi „Demerara“ ir cinamonu. Kepkite laipsnių orkaitėje apie valandą (įbestas ir ištrauktas pagaliukas turi likti švarus). Pyragą išimkite iš skardos ir patiekite atvėsusį su plakta grietinėle.

Pabaigai…

Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.
Recepto raktažodžiai Obuolių pyragai, Pyragai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating