Varškėčiai

Varškėčiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Gaminimo eiga ir ingredientai aprašyti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • miltų, praturtintų sėlenėlėmis: 4 valgomieji šaukštai (apvoliojimui)
  • varškės: 1 kg
  • cukraus: 60 g
  • vanilinio cukraus: 20 g
  • kiaušinių 3
  • druskos: žiupsnelis
  • aliejaus
  • juodųjų serbentų uogienė (arba kita Jūsų mėgstama)
  • grietinės

Gaminimo eiga
 

  • Pradžioje į varškę įmuškite kiaušinius, įdėkite miltus, cukrų, vanilinį cukrų bei druską. Viską gerai išmaišykite, padaliinkite į vienodas dalis, iš kiekvieno padarykite rutuliuką, apvoliokite miltais ir padarykite mažus blynelius.
  • Trumpai apkepkime aliejuje iš abiejų pusių. Ant skardos, užklotos kepimo popieriumi, sudėkite varškėčius, o skardą dėkite į įkaitintą orkaitę (iki laipsnių temperatūris). Kepkite maždaug minutes.
  • Galiausiai varškėčius patiekite su uogiene ir grietine. Bus labai skanu!

Pabaigai…

Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.
Recepto raktažodžiai Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating