Varškės – aguonų pyragas

Varškės – aguonų pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau pateikiami ingredientai ir gaminimo instrukcijos.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • Pagrindui:
  • 180 gr. sviesto
  • 200 gr. cukraus
  • 2 kiaušiniai
  • 150 g ant. jogurto
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • Miltų.
  • Varškės įdarui:
  • 500 gr. varškės
  • 3 kiaušiniai
  • 200 gr. cukraus
  • 1 citrinos sultys
  • 2 šaukštai krakmolo
  • Vanilinio cukraus ( nebūtinai)
  • 150 g aguonų.

Gaminimo eiga
 

  • Užmaišome tešlą, kad būtų grietinės tirštumo. Ketvirtadalį nupilame, įdedame šokoladinės kakavos ir dar truputį miltų. Išsukame . Tešla turi būti kieta.
  • Įdarui: Sumaišyti visus produktus iki vientisos masės.
  • Kepimo skardą ištepti sviestu, Sviesią tešlą. Supilti pusę varškės masės . Iš tamsios tešlos padaryti rutuliukus ir sudėti ant viršaus. Supilti likusią varškės masę neskubant, kad į tarpus tarp rutuliukų pakliūtų varškės ir jie nesusiliestų. Viršų barsčiau migdolų drožlėmis.
  • Dėti į įkaitintą laipsnių orkaitę ir kepti – min. Skanaus!!!

Pabaigai…

Maisto gaminimas kitiems yra puikus būdas parodyti rūpestį ir dėkingumą.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating