Varškės apkepas
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite apačioje.
Ingredientai
- varškė: 500 g (9%),
- 4 kiaušinių,
- cukrus: 3-4 v. š.,
- manų kruopos: 3 v. š.,
- pienas: 200 ml,
- tirpintas sviestas: 50 g,
- razinos,
- vanilinis cukrus.
Gaminimo eiga
- Manų kruopas užpilkite pienu ir palaikykite apie minučių, kad pabrinktų. Kiaušinių trynius gerai išplakite su cukrumi, sudėkite varškę, manus, sviestą, druską, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišykite.
- Galiausiai sudėkite išplaktus baltymus ir lengvai išmaišykite. Pilkite į kepimo indą, pabarstykite razinas ir kepkite apie valandą laipsnių temperatūroje.
Pabaigai…
Skirkite laiko tinkamai paruošti ingredientus; tai daro gaminimą malonesnį.