Varškės apkepas

Varškės apkepas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • varškė: 500 g (9%),
  • 4 kiaušinių,
  • cukrus: 3-4 v. š.,
  • manų kruopos: 3 v. š.,
  • pienas: 200 ml,
  • tirpintas sviestas: 50 g,
  • razinos,
  • vanilinis cukrus.

Gaminimo eiga
 

  • Manų kruopas užpilkite pienu ir palaikykite apie minučių, kad pabrinktų. Kiaušinių trynius gerai išplakite su cukrumi, sudėkite varškę, manus, sviestą, druską, vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišykite.
  • Galiausiai sudėkite išplaktus baltymus ir lengvai išmaišykite. Pilkite į kepimo indą, pabarstykite razinas ir kepkite apie valandą laipsnių temperatūroje.

Pabaigai…

Skirkite laiko tinkamai paruošti ingredientus; tai daro gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Apkepai, Receptai su nuotraukomis, Varškės patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating