Varškės ir avižų apkepas

Varškės ir avižų apkepas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušinių baltymai: 3
  • kiaušinių tryniai: 1
  • liesas jogurtas: 200 mililitrų
  • varškė: 200 gramų
  • sumaltos avižos: 150 gramų
  • nemaltos avižos: 50 gramų
  • bananai: 1
  • sviestas: formai patepti

Gaminimo eiga
 

  • Pimiausia dubenyje gerai išplakime kiaušinius bei jogurtą. Kai viską gerai išplakėme sudėkime varškę ir avižas. Kai gerai išmaišėme sudėkime į sviestu išteptą formą bei palaikykime apie valandą laiko.
  • Prieš dėdami į orkaitę, supjaustykime bananą griežinėliais bei išdėliokime ant viršaus.
  • Galiausiai kepti orkaitėje įkaitintoje iki laipsnių temperatūros apie minučių. Skanaus!

Pabaigai…

Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.
Recepto raktažodžiai Apkepai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating