Varškės ir avižų apkepas
Ingredientai ir gaminimo eiga pateikti apačioje.
Ingredientai
- kiaušinių baltymai: 3
- kiaušinių tryniai: 1
- liesas jogurtas: 200 mililitrų
- varškė: 200 gramų
- sumaltos avižos: 150 gramų
- nemaltos avižos: 50 gramų
- bananai: 1
- sviestas: formai patepti
Gaminimo eiga
- Pimiausia dubenyje gerai išplakime kiaušinius bei jogurtą. Kai viską gerai išplakėme sudėkime varškę ir avižas. Kai gerai išmaišėme sudėkime į sviestu išteptą formą bei palaikykime apie valandą laiko.
- Prieš dėdami į orkaitę, supjaustykime bananą griežinėliais bei išdėliokime ant viršaus.
- Galiausiai kepti orkaitėje įkaitintoje iki laipsnių temperatūros apie minučių. Skanaus!
Pabaigai…
Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.