Varškės ir cukinijų blynai su rūkyta lašiša
Gero gaminimo! Instrukcijos pateiktos žemiau.
Ingredientai
- grūdėta varškė: 1 indelis
- kiaušiniai: 1
- cukinijos: 1 (nedidelė)
- krapai: kuokštelis (šviežūs)
- miltai: 2 dideli šaukštai
- druska
- aliejus: kepimui
Gaminimo eiga
- Pirmiausia nupilame skystį nuo grūdėtos varškės bei sudedame ją į dubenį, sutarkuojame cukiniją bei nusunkus nuo jos sultis, sumaišome kartu su grūdėta varške.
- Tuomet įmušame kiaušinį, suberiame miltus, prieskonius bei kapotus krapus. Viską gerai išmaišome.
- Tada šaukštą paruoštos masės dedame į įkaitintą keptuvę, ant jos uždedame sluoksnį rūkytos lašišos, o ant jos – dar vieną sluoksnį paruošots masės. Kepame, kol abi pusės gražiai apskrus.
- Patiekiame su graikišku jogurtu, lašišos gabalėliais bei citrina. Skanumėlis!
Pabaigai…
Pateikimas svarbus – skirkite laiko patiekalo pateikimui ant lėkštės.