Varškės lietiniai su įdaru

Varškės lietiniai su įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Lietiniai su varškės ir persikų įdaru tai neįprasti lietiniai, tačiau labai skanūs ir ganėtinai greitai pagaminami.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • liesa varškė: 100 g
  • pienas: 4 šaukštai
  • kiaušiniai: 3
  • druska: žiupsnelis
  • petražolės: 2 šaukštai (smulkintos)
  • sviestas: kepti
  • Įdarui:
  • svogūnai: 2
  • dešra: 200 g
  • agurkai: 200 g
  • aliejus: 2 šaukštai
  • miltai: 1 šaukštas
  • saldžioji paprika: 1 šaukštelis (malta)
  • druska
  • pipirai: malti
  • vanduo: 4 šaukštai

Gaminimo eiga
 

  • Iš nurodytų produktų suplakite tešlą ir pusvalandį palaikykite, kad išbrinktų.
  • Agurkus perpjaukite pusiau ir išėmę sėklas supjaustykite šiaudeliais.
  • Svogūnus pjaustykite žiedeliais, dešrą – šiaudeliais ir šiek tiek pakepkite aliejuje, suberkite miltus.
  • Gerai išmaišę ir dar kiek pakepę, įpilkite vandenį, berkite papriką, agurkus.
  • Įdarą užvirkite, 10 minučių troškinkite, gardinkite druska ir pipirais.
  • Svieste iškepkite lietinius. Aptepkite juos įdaru, susukite ir tiekite šiltose lėkštėse.

Pabaigai…

Prieskonių naudojimas yra svarbus; nebijokite eksperimentuoti su skirtingais prieskoniais ir žolelėmis.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating