Varškės pica su faršu

Varškės pica su faršu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šios picos pagrindas pagamintas be jokių riebalų – iš varškinės tešlos. Rinkitės jautienos arba kalakutienos faršą – pica bus neriebi.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Paplotis:
  • varškė: 250 g
  • kiaušiniai: 3
  • kvietiniai miltai: 100 ml
  • kepimo milteliai: 2 šaukšteliai
  • druska: ½ šaukštelio
  • Viršus:
  • pomidorai: 4-5
  • jautienos faršas arba kalakutienos faršas: 200 g
  • druska: ½ šaukštelio
  • pipirai: ¼ šaukštelio
  • pievagrybiai: 200 g (šviežūs)
  • sūris: 100 g (tarkuotas)
  • mėgstamas padažas arba Marinaros padažas: 200-300 ml
  • picų prieskoniai: 1-2 šaukšteliai
  • aliejus: kepti

Gaminimo eiga
 

  • Varškę išsukitesu kiaušiniais. Kitame inde sumaišykite į miltus, kepimo miltelius ir druską, suberkite į varškės masę ir gerai išsukite.
  • Skardą (apie 35×27 cm) išklokite kepimo popieriumi ir šlapiomis rankomis tolygiai paskirstykite tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 225° C temperatūros.
  • Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pakepinkite faršą. Pagardinkite druska ir pipirais, perdėkite į dubenį. Toje pačioje keptuvėje pakepinkite pievagrybius.
  • Tešlą aptepkite padažu, uždėkite faršą ir grybus. Pagardinkite picų prieskoniais ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius, pabarstykite truputį druskos ir pipirų. Kepkite 20-30 minučių, kol picos viršus gražiai parus.

Pabaigai…

Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.
Recepto raktažodžiai Picos, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating