Varškės pyragas su apelsinais
Sūrio pyragas su apelsinais – tai sultingas ir citrusinis desertas, kuriame susijungia klasikinio sūrio pyrago kreminis tirštumas ir ryškus bei aštrus apelsinų skonis. Apelsinų žievelės ir sultys suteikia tradiciniam sūrio pyragui gaivumo ir sukuria nuostabią saldumo ir citrusinių vaisių harmoniją.
Ingredientai
- Kreminis sūris
- Cukrus
- Kiaušiniai
- Apelsinai (be žievelės ir sulčių)
- Grahamo krekerių pluta
- Vanilės ekstraktas
Gaminimo eiga
- Paruoškite pagrindą: Įspauskite sausaininę tešlą į atsegamos kepimo skardos pagrindą.
- Paruoškite įdarą: Išplakite kreminį sūrį, cukrų, kiaušinius, vanilės ekstraktą, apelsinų žievelę ir sultis iki vientisos masės.
- Kepkite: Įdarą supilkite ant plutos ir kepkite, kol sustings.
- Atvėsinkite: Atvėsinkite sūrio pyragą ir kelias valandas arba per naktį palaikykite šaldytuve.
- Patiekite: Prieš patiekiant papuoškite apelsino griežinėliais arba žievele. Mėgaukitės kreminiu, citrusiniais vaisiais pagardintu sūrio pyragu!
Pabaigai…
Nuotaika, kurią sukuriate virtuvėje, gali paveikti galutinio patiekalo skonį ir pristatymą.