Varškės pyragas su obuoliais ir vyšniomis

Varškės pyragas su obuoliais ir vyšniomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti pagal savo poreikius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • margarino 200 g.
  • varškės 250 g.
  • cukraus 3 šaukštai
  • kepimo miltelių 1 šaukštelis
  • miltų (arba kiek reikės,kad gautųsi labai minkšta ir elastinga tešla) 2.5 puodeliai
  • Įdarui:
  • obuolių 2 vnt.,
  • vyšnių be kauliukų 1 sauja,
  • cukraus pudros 2 šaukštai,
  • cinamono 1 šaukštelis,
  • krakmolo 1 žiupsnelis.

Gaminimo eiga
 

  • Iš nurodytų produktų išminkome tešlą. Ją reikėtų šaldymo kameroje palaikyti valandas.
  • Kai tešla paruošta, iškočiojame į pailga apskritimą.
  • Į vidurį tešlos sudėsime vyšnias, sutarkuotus obuolius, užbersime krakmolu, cinamonu ir cukraus pudra.
  • Tešlos kraštus keliame ir suformuojame krepšelį. Įdaras neturi matytis. Tešlą šiek tiek paplojame, kad gautųsi plokščia forma.
  • Viršų subadome šakute.
  • Kepkite laipsnių orkaitėje minučių.
  • Dar karštą, iš orkaitės išimta pyragą, patepkite margarinu. Leiskite pravėsti ir tik tuomet pjaukite.

Pabaigai…

Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.
Recepto raktažodžiai Kepiniai, Pyragai, Varškės pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating