Varškės vyniotinis su bananais

Varškės vyniotinis su bananais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis labai minkštas, purus, šviežias, namuose keptas bei kvepiantis vaniline varške ir bananais vyniotinis pradžiugins visus smaližius Jūsų namuose, na, o net jei ir nesate didelis smaližius, su puodeliu kavos, arbatos ar pieno šis skanumėlis Jums tikrai patiks!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 delno dydžio mielinės tešlos kepalėliai
  • 0,5 kg varškės
  • 1 šaukštas grietinės
  • 2 gerai prinokę bananai
  • 2 kiaušiniai (1 į varškę +1 patepimui)
  • 50-60 g cukraus (į varškę + apibarstymui)
  • 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
  • Šiek tiek cinamono (apibarstymui)

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, pasiruošti kepimo indą, jį padengti kepimo popieriumi.
  • Plonai iškočioti mielinę tešlą.
  • Sutrinti bananus, jais padengti tešlą.
  • Į dubenį suberti varškę, įmušti kiaušinį, įdėti šaukštą grietinės, vanilės ektrakto, šiek tiek cukraus ir gerai išmaišyti.
  • Varškės masę dėti ant bananų, paskirstyti po visą tešlos sluoksnį, kraštus šiek tiek palikti, nes bus paprasčiau suvynioti.
  • Mielinę tešlą su bananų ir varškės įdaru susukti į vyniotinį, kraštus užspausti.
  • Aptepti išplaktu kiaušiniu ir apibarstyti cukraus bei cinamono mišiniu.
  • Kepti apie 30 min.

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Bananinis vyniotinis, Desertai, Greitai pagaminami, Kepiniai, Kepiniai iš mielinės tešlos, Kepti orkaitėje, Patiekalai iš mielinės tešlos, Patiekalai su bananais, Pyragai, Skanėstai, Varškės patiekalai, Varškės pyragai, Varškės vyniotinis, Vyniotinis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating