Virtinukai su bazilikais
Gardūs bulviniai virtinukai su bazilikais Kitoks skonis vakarienei.
Tokius virtinukus galima valgyti ir su kitokiu mėgstamu padažu.
Ingredientai
- bulvių virtinukų receptui reikalingi produktai (išskyrus muskatų riešutus),
- 2 ryšeliai bazilikų,
- 100 g stipraus skonio kietojo sūrio (pvz., “Pecorino”),
- 1 šaukštas sviesto,
- 2 šaukštai tarkuoto kietojo sūrio.
Gaminimo eiga
- Bazilikų lapelius sukapokite ir suberkite juos į ruošiamą virtinukų tešlą.
- Išvirtus ir gerai nuvarvintus virtinukus trumpai apkepkite svieste ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
- Į keptuvę galima įdėti ir šviežio gerai sunokusio mėsingo pomidoro skiltelių, kurias prieš pabaigą nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.
Pabaigai…
Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.