Virtinukai su bazilikais

Virtinukai su bazilikais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Gardūs bulviniai virtinukai su bazilikais Kitoks skonis vakarienei. Tokius virtinukus galima valgyti ir su kitokiu mėgstamu padažu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • bulvių virtinukų receptui reikalingi produktai (išskyrus muskatų riešutus),
  • 2 ryšeliai bazilikų,
  • 100 g stipraus skonio kietojo sūrio (pvz., “Pecorino”),
  • 1 šaukštas sviesto,
  • 2 šaukštai tarkuoto kietojo sūrio.

Gaminimo eiga
 

  • Bazilikų lapelius sukapokite ir suberkite juos į ruošiamą virtinukų tešlą.
  • Išvirtus ir gerai nuvarvintus virtinukus trumpai apkepkite svieste ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
  • Į keptuvę galima įdėti ir šviežio gerai sunokusio mėsingo pomidoro skiltelių, kurias prieš pabaigą nepamirškite pabarstyti druska ir pipirais.

Pabaigai…

Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai, Virtinukai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating