Virtinukai su morkų padažu

Virtinukai su morkų padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Čia aprašiau savo gaminimo būdą. Jūsų patarimai ir idėjos visada laukiami komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • pagal bulvių virtinukų receptą paruoštų virtinukų (http://skanusreceptai.lt/bulviu-virtinukai/)
  • 2 šaukštų aliejaus,
  • 500 g morkų,
  • česnakinės druskos,
  • 300 ml grietinėlės,
  • druskos, baltųjų pipirų,
  • 1-2 aukštelių citrinų ar žaliųjų citrinų sulčių.

Gaminimo eiga
 

  • Nuvalytas morkas supjaustykite plonais skridinėliais.
  • Įkaitinkite aliejų, pakepinkite morkas, pabarstykite česnakine druska, supilkite grietinėlę.
  • Viską 15 min. pavirkite uždengtame puode ant silpnos liepsnos.
  • Morkų padažą, jei reikia, pasūdykite, įberkite baltųjų pipirų, įpilkite citrinų sulčių. Įmaišykite nuvarvintus virtinukus.
  • Valgoma ir kaip garnyras prie keptos mėsos, ir kaip pagrindinis patiekalas.

Pabaigai…

Visada ragaukite patiekalą prieš patiekiant, kad įsitikintumėte, jog skoniai yra subalansuoti.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai, Virtinukai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating