Virtų burokėlių blyneliai

Virtų burokėlių blyneliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mėgstate burokėlius ir blynelius, tačiau jums tai atrodo du nesuderinami dalykai? Netiesa! Štai receptas, kuris pakeis jūsų nuomonę apie burokėlius!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • burokėliai: 2-3 (virti)
  • obuoliai: 1-2
  • varškė: 500 g
  • kiaušiniai: 1-2
  • miltai: 1 stiklinė
  • pienas: 1 stiklinė
  • grietinė: 1 stiklinė
  • sviestas: 2 šaukštai
  • druska
  • cukrus
  • aliejus: kepti

Gaminimo eiga
 

  • Virtus burokėlius nulupę ir sutarkavę stambia tarka sumaišykite su smulkiai supjaustytais obuoliais, varške.
  • Į masę įpilkite pieno, berkite miltus ir įmuškite kiaušinius.
  • Pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir viską gerai išmaišykite.
  • Iškepkite blynelius, apliekite lydytu sviestu ir grietine.

Pabaigai…

Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.
Recepto raktažodžiai Blynai, Daržovių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating