Virtų kiaušinių ir lašišos užkandis

Virtų kiaušinių ir lašišos užkandis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Lašišai iškepti ir kiaušiniams išvirti reikėtų maždaug 15-20 minučių, priklausomai nuo lašišos filė dydžio ir storio bei kiaušinių dydžio. Norėdami iškepti lašišą, keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite šiek tiek aliejaus. Kai aliejus įkais, sudėkite lašišos filė į keptuvę ir kepkite po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol filė bus iškepusi iki norimo minkštumo. Apskritai, priklausomai nuo lašišos filė dydžio ir storio, duonos pjaustymas, lašišos nuplovimas ir supjaustymas mažesniais gabalėliais gali užtrukti apie 10-15 minučių. Tai reiškia, kad lašišai iškepti, kiaušiniams išvirti, duonai paskrudinti ir visiems kitiems brusketos ingredientams paruošti iš viso gali prireikti 30-45 minučių.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 riekės penkių grūdų duonos
  • Lašiša
  • Virti kiaušiniai
  • Malti juodieji pipirai (pagal skonį)
  • Druska (pagal skonį)
  • Pjaustyti laiškiniai česnakai

Gaminimo eiga
 

  • Švelniai paskrudinkite duonos riekeles.
  • Uždėkite lašišą (šviežiai keptą, konservuota ar rūkyta), virtus kiaušinius, šviežius laiškinius česnakus bei druskos ir pipirų pagal skonį.

Pabaigai…

Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Kiaušinių patiekalai, Patiekalai su lašiša, Sumuštiniai, Užkandžiai, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating